Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Az előző vezető nyugdíjba vonult, a kiírt pályázatra Lénárt Miklós anyaga bizonyult a legjobbnak. A tegnapi lakógyűlésen mutatták be a közösségnek.

Az új igazgató kiemelte: az egyik legfontosabb törekvése, hogy békés közösséget teremtsen. – Mindent megteszek a színvonalas ellátás érdekében, és ehhez a személyes kapcsolatok kialakítása, a lakók véleményének a meghallgatása is fontos. Minden egyes apartmant végig fogok látogatni – szögezte le.

Az ott élő idős emberek sokféle ügyben szólaltak fel a gyűlésen. Akadt, aki elmondta, hogy jó lenne ismét egy kisbolt a főbejáratnál, más kihangsúlyozta: nagyon bízik az új vezetőben, látja benne az ambíciót. A lakók megnyugtatására az is elhangzott, hogy – mivel ez bonyolultabb, mintha egyszerűen magánházakban élnének – megkeresi a megoldást az intézmény vezetése arra, hogyan tudják március 31-ig érvényesíteni a 9 ezer forintos rezsiutalványt.

Szót kért a közelmúltban újraszerveződött Idősügyi Tanács elnöke, Fejes Péter önkormányzati képviselő. – Sok volt a feszültség az elmúlt években a lakóparkban, ezért is elengedhetetlen, hogy az itt élő emberek minden tekintetben közeledni kezdjenek egymáshoz – mondta.

Az is elhangzott: a lakópark a HMSZ NZrt.-hez tartozik, és mint ilyen, üzleti vállalkozásként is tekinthetünk rá, amelynek jól kell működni. A közel 2 hektáros területen 107 apartman van, ezek mérete 34-51 négyzetméter, jelenleg több mint 120 lakójuk van. Lénárt Miklós munkáját 12 munkatárs segíti, a nap 24 órájában 1 fő szakképzett ápoló áll rendelkezésre. Az ebédlőt és a tornatermet rendezvényekre bérbe adják, illetve van 5 kiváló minőségű, szállóvendégek számára kiadó apartman a főépületben.

(A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares