Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Horváth Zsolt egy második és harmadik, Udvardi Zalán egy első, Restás Péter egy hatodik hellyel tért haza.

December közepén Arad városában rendezték meg a Vados Kupa kilenc fordulós nemzetközi rapid sakkversenyt. Összesen 59-en neveztek. A gyorsabb időbeosztású viadalon a Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályát Horváth Zsolt FIDE mester képviselte, aki szoros küzdelemben megszerezte a 3. helyet.

A karácsony előtti Békésszentandrási Kupa rapid sakkversenyen közel 50 fő ült asztalhoz. A mezőny tagjai a kilenc fordulós versenyben, partinként 15-15 percnyi gondolkodási idő mellett mérték össze tudásukat.

A viadalt sakk szakosztályunk fiatal játékosa, Udvardi Zalán nyerte meg, maga mögé utasítva a FIDE-mestereket. Horváth Zsolt második, Restás Péter hatodik lett. Elismerés illeti Martonosi Ádámot, Balássy Gábort, Kópiás Ferencet és Králik Attilát is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá