Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Gyermekek, fiatalok, kicsik és nagyok közösen tették sikeressé a jótékonysági csokigyűjtést.

A Szeretetcsoki a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági – támogató programja. Az évente több ezer jótékonysági támogatás a közösség ereje révén sikeres. Most készült el az összesítés, 2019. év karácsonyáig a résztvevők összesen 22608 tábla csokit, plüsst, játékot gyűjtöttek össze! Ez óriási teljesítmény. Az alapítvány által működtetett Szeretetcsoki program így hosszú hónapokig eszközökkel bőven ellátva tudja folytatni jótékonysági – családsegítő programjait.

A csokigyűjtésnek tétje is volt, a legtöbb finomságot felajánló csapatok jutalmazásban részesültek. Első helyezést ért el a Kastélydombi Általános Iskola, Apraja és Nagyja (Budapest) csoport, díjazásuk: 200.000 forint. Második helyezést ért el a Batthyány Ilona Általános Iskola, (Budapest), díjazásuk: 100.000 forint. Harmadik helyezést ért el a Gödöllői Református Líceum Gimnázium, 10/C osztály (Gödöllő) , díjazásuk: 60.000. forint. A kétszáz további Szeretetcsoki támogató csapat elismerő oklevélben részesült. A résztvevő csapatok hosszú sora a www.mesedoktor.hu/szeretetcsoki oldalon érhető el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá