Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy szerb és egy svéd autó ellenőrzésekor 1 444 doboz adózatlan cigarettát és 822 gyógyszert talált Röszkén.

A pénzügyőrök egy szerb autót ellenőriztek Röszkén. A sofőr nem jelentett be vám- és adóköteles árut. A nyilatkozattal szemben, a szigorított ellenőrzésen, a kocsi hátsó lökhárítójából, illetve a hátsó üléstámla mögött kialakított rejtekhelyről összesen 1 444 doboz Chesterfield márkájú adózatlan dohányt pakoltak ki a pénzügyőrök.

Rövid idő elteltével egy svéd autó akadt fenn az ellenőrzésen. A jármű hátsó ülése előtti táskából, valamint a csomagtartóban lévő hátizsákból összesen 350 tasak és 472 tabletta került elő.

A NAV munkatársai a több mint kétmillió forint értékű cigarettát, valamint a több százezer forint értékű gyógyszerszállítmányt (Kamagra) lefoglalták, a két sofőr ellen első esetben költségvetési csalás, míg a második esetben egészségügyi termék hamisítása miatt feljelentést tettek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá