Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Jobbik EP-képviselője, Gyöngyösi Márton szerint Orbán Viktor rendszere megbukott az Európai Parlament előtt, amikor nem csak a Parlament kétharmada, de még saját pártcsaládjuk, az Európai Néppárt is ellenük fordult.

Gyöngyösi közösségi oldalán értékelte a szavazást, ahol az Európai Parlament kétharmada úgy élte meg: rossz állapotban van a jogállamiság Magyarországon és Lengyelországban. Felhívja rá a figyelmet, hogy a kormánypropagandával ellentétben mindez nem a migrációs, vagy a családpolitika miatt történt.

Számos európai országban van kormányon konzervatív párt, és senki sem támadja őket emiatt. A Fidesz-kormány ellen azért lépnek föl Európában, mert a német, francia, vagy éppen osztrák politikusok érthető módon nem szeretnének amiatt magyarázkodni saját polgáraik előtt, hogy az adójuk miért Mészáros Lőrinc zsebében landolt. Európa most elmondta a véleményét Orbán tolvajpolitikájáról.

– fogalmazott a képviselő.

Szerinte ,,a rossz hír az, hogy bár a csekken a Fidesz neve áll, a pénzt a magyarok tárcájából veszik ki”.

A magyar gazdaságot már most is az uniós források tartják életben, ha pedig a kormány korrupciója miatt ezeket megvonják (mert tolvajokat pénzelni senki sem szeret), annak az ország látja majd kárát. Ha ugyanis Orbán strómanjai nem lophatnak az uniós pénzekből, elveszik majd a kisembertől.

– tette hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares