Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Sikeres pályázatnak köszönhetően ezentúl egy telefonhívással, vagy egy SMS-sel is lehet támogatni a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületét.

Egy nyertes pályázatnak köszönhetően már egy egyszerű mozdulattal is lehet adománnyal támogatni a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületét. Szili Éva elnök elmondta, a napokban élesedett a 13600-as adományvonal, amit ha a felhívnak és bebillentyűzik az egyesület 24-es kódszámát, 500 Ft adománnyal támogatja a szervezet munkáját. Hozzátette, SMS-ben is fogadják a felajánlásokat, ahol szintén a 13600-as számra kell elküldeni üzenetben a 24-es számot.

Az elnök elmondta, hogy mivel az egyesület egy non-profit szervezet, ezért pályázatok, gyűjtések, adó 1%-ok és adományok segítségével tartja fenn magát. Az adományvonalon befolyt összegből a mentett cicák orvosi költségeit finanszírozzák.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares