Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy brit autó ellenőrzésekor több mint 22 kilogramm heroingyanús anyagot találtak Röszkén.

A pénzügyőrök egy brit autót ellenőriztek Röszkén. A sofőr nem jelentett be vám- és adóköteles árut.

A nyilatkozatot elfogadva a kocsit tüzetes ellenőrzésre félreállították, mert átalakítás nyomait látták. Rövid kutatás után kiderült, hogy az első ülések mögötti gyári padló rekeszei hiányoznak, azokat átalakították. Az első ülések kiszerelésével és a kárpit eltávolításával jól látható, házilag kialakított rejtekhelyről, nejlonba és alufóliába csomagolva 22 062 gramm kábítószergyanús anyag került elő, amire a heroin-teszt pozitívan reagált.

A pénzügyőrök a mintegy 264 millió forint feketepiaci értéket meghaladó kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá