Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A hódmezővásárhelyi Ádók János személyében új alelnököt választott idei első ülésén a Csongrád Megyei Közgyűlés. Ő az elnöke a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesületnek, ami ,,szembesítő” óriásplakátokat rakott ki a városban még tavaly

A megyei közgyűlés pénteki ülésén döntöttek arról, hogy az alakuló ülésen alelnökké választott Magyar Anna lemondása miatt a társadalmi megbízatású, alelnöki feladatokat ki végezze a jövőben. Az elnök Ádók János személyére tett javaslatot, aki elfogadta a felkérést – megválasztását a szavazás során a közgyűlés tagjai egyhangúlag támogatták. Magyar Anna a lemondását a brüsszeli Régiók Bizottságában végzett alelnöki feladataival indokolta, a továbbiakban az Ügyrendi és Jogi Bizottság elnökeként segíti a közgyűlés munkáját.

Emlékezetes: egy évvel ezelőtt óriásplakátok lepték el Hódmezővásárhelyt, ezekről ki is mondta a bíróság, hogy valótlanságot állítanak. Az Ádók János vezette egyesület a plakátolásra 860 ezer forintot költött, amelyet az egyesület tagsága és támogatói adtak össze.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá