Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

,,A politikát az a személy vitte bele, aki most a sértett felháborodásának szerepébe bújva, azt meglovagolva, támad. Bennem végtelen szomorúság maradt, mert a bizottságba történő felkérést tisztelettel fogadtam. Apukám emléke miatt is, akinek személyéhez kötődik a díj gondolata. Biztos vagyok benne, hogy ez egy értékes elismerésként indult… de a politika ezt is felfalta” – közölte saját oldalán Arany-Tóth Katalin.

Valakiknek érdeke volt, hogy ez az interjú minden vásárhelyi postaládába is bekerüljön, mivel sokan nem olvassák már a Promenádot. […] Az ominózus bizottsági ülésen új tagként jelen voltam, ahol az interjúalany pimaszul arrogáns és kioktató kommunikációját döbbenettel hallgattam végig. A cikkben tett nyilatkozata tele van csúsztatással, befolyásolási céllal félrefogalmazott mondatokkal, érzelmi alapú, elfogult, személyes aspektusból közvetített véleményekkel, alaptalan vádakkal.

– fogalmazott Arany-Tóth Katalin.

Szerinte Élthes Eszter interjúja nem hiteles információ, a költőnő szerint a pontosnak tűnő adatok mellett olyan lényeges információkat hallgat el, aminek közlése objektivitásra világított volna, így az ellentmondásos információ már nem tette volna lehetővé e cikk lejárató célját.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares