Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A József Attila Gimnázium gombavatójával péntek este elkezdődött a középiskolai báli szezon Makón. Négy osztály, összesen 95 diákja kapta meg az éretlenséget jelző zöld gombot.

Ez az este az ünneplésé, ezt gondoltam szülőként és osztályfőnökként is, amikor átéltem ezeket a pillanatokat. A zöld gomb színe az éretlenséget jelképezi, maga a gomb az összetartozásra utal. Arra, hogy éveken keresztül együtt voltunk – fogalmazott köszöntőjében Oroszné Kopányi Katalin intézményvezető. A sikeres érettségi után sárga gombot kapnak a végzős diákok.

A nyolc évfolyamos osztályt Szilágyi Judit, a 4 évfolyamosat Szécsi Györgyi, Palotás György és Pluhár Gábor vezette.

A gimi ezúttal duplán is jubileumot ünnepelt: az intézmény 125 éves; az estek főszervezőjének, Kocsisné Maráczi Margitnak pedig ez volt 25. gombavatója szervezőként – őt külön köszöntötték.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá