Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Még csak február eleje van, de talán már megszületett az év beszélgetése: Mucsi Tamás ellenzéki önkormányzati képviselő több válaszát félbeszakította Kisistók Tímea, így már-már olyan érzésünk lehet, mintha az M1 egyik stúdióbeszélgetését néznénk.

Nem vagyok csalódott az eredmény miatt, mert látni kell, hogy ebben a stúdióban én még nem jártam. Lehet más lett volna az eredmény, ha a városi televízió egyenlő esélyeket biztosít és én is annyit szereplek a programommal a képernyőn, mint Hadik György, vagy Farkas Éva Erzsébet – jelentette ki Mucsi az októberi választást értékelve.

Szerinte számos alkalommal előfordult, hogy nem tényszerűen számoltak be sajtótájékoztójukról. Úgy véli, egyetlen egyszer nem volt kíváncsi a tévé arra, hogy mi volt a mondandójuk, azt nézték a fórumukon, kampányrendezvényeken, hogy hol lehet kiforgatni a mondanivalójukat. Szerinte ugyanez igaz a pályázati pénzekkel kitömött makohirado.hu-ra is.

A beszélgetésen Kisistók Tímea ügyvezető elmondta, Farkas Éva ,,pont annyit szerepelt a televízióban, ahányszor meghívott rendezvényére, fórumára” és Mucsi is annyiszor szerepelt, ahányszor meghívta őket. A fideszes képviselők és jelöltjeit pedig annyit voltak képernyőn, ahány fogadóóra volt a televízióban és ahány fórumot tartottak.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni, érdemes.

Hasonló beszélgetés során a televíziónak dr. Hadik György (Fidesz) arról beszélt, hogy öt éve ismeretlenek voltak, de mostmár bíznak bennük az emberek. Mágori András (Fidesz) pedig azt ecsetelte, hogy szeretné, ha egész Makón olyan lenne a közvilágítás, mint a belvárosban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá