Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ezáltal tisztább lehet a levegő a városban. Ezt Makón Zeitler Ádám önkormányzati képviselő évek óta hangoztatja, de egyelőre nem állt a kezdeményezés mellé a városvezetés. (Kiemelt kép: a makói elkerülő út.)

Január végén rendezték a Közéleti Kávéház évadnyitó programját a szegedi városházán. Botka László polgármester tíz pontban foglalta össze az előttük álló legfontosabb terveket és feladatokat. Eközött szerepel, hogy véderdő építenek a város köré, megkezdik a faültetés céljából felvásárolható területek feltérképezését.

Zeitler Ádám legutóbb az önkormányzati választás kampányában és oldalunknak adott év végi interjújában beszélt arról, hogy a faültetési programot fel kellene felgyorsítani. Akár a külterületi fásítási program megalkotásával, az elkerülő út mentén védőfasor ültetésével. Szerinte ezáltal a szántóföldeken keletkezett port nem fújná be a szél városunkba.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá