Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint olvasói fotónkon is látszik: Makón, a Gilicze utcában is kidőlt egy fa a nagy szél miatt, ide is riasztották a tűzoltókat.  Szerda este még országszerte százhetvenkét helyszínen dolgoznak a károk felszámolásán. Nemesvitán meghalt egy férfi, miután fa dőlt az autójára.

A katasztrófavédelem hivatásos, önkormányzati és önkéntes egységeit javarészt Csongrád megye településeire riasztják, ahol kidőlt fák és letört faágak eltávolítása, illetve leszakadt vezetékek és megrongált tetőszerkezetek helyreállítása ad munkát a tűzoltóknak. Az egységek ezen kívül még Hajdú-Bihar, Somogy, Vas és Zala megye térségében is tucatnyi helyszínen dolgoznak.

Ma délután meghalt egy férfi, akinek autójára fa dőlt Nemesvitán, a Kossuth utcában. A balesetben egy 54 éves tapolcai férfi halt meg, aki a fa kidőlésekor a gépkocsiban volt. A kidőlt fa akadályozta a közlekedést, ezért rendőrök irányították a forgalmat, amíg tartott a műszaki mentés.

Érdemes jól megnézni, hogy hol parkolunk le az autóval éjszakára, elég sok faágat letör most a szél.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares