Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Talán még a fiatalok sem tudják, hogy mire vállalkoztak a Fidesz ifjúsági tagozatának létrehozásával. Elég csak arra gondolni, hogy a fideszes képviselőket, felnőtt embereket milyen nevetséges helyzetekbe kényszerítették a kommunikációs iránymutatással.

Tegnap megalapitottuk a Fidelitas Hódmezővásárhelyi csoportját. Gratulálok Kotormán Viktor Elnöknek, illetve Fátyol József, valamint Földesi Benedek alelnököknek

– számolt be róla közösségi oldalán Korponyai Ernő, a Fidelitas Csongrád megyei elnöke. Ő egyébként a szegedi közgyűlés tagja, kompenzációs listáról jutott be.

Legutóbb 2019 októberében hallhattuk a nevét, akkor a bíróság jogerősen kimondta: a szegedi Fidelitasosoknak fejenként egymillió forint sérelemdíjat kell fizetniük Kalmár Gábor kabinetvezetőnek, Mózes Ervin volt címzetes főjegyzőnek és Solymos László volt alpolgármesternek, valamint 70 ezer példányban szórólapot kell eljuttatniuk minden szegedi háztartásba arról, hogy hazudtak.

Korábban már működött Fidelitas Hódmezővásárhelyen, legalábbis a Facebook tanúsága szerint. 2013. március 1-én létrehoztak egy ,,Fidelitas Hódmezővásárhely” nevű oldalt, van rajta 183 kedvelés, viszont az egyetlen és utolsó nyilvános bejegyzésük egy 2014. augusztus 21-i profilkép csere.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá