Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szerdai testületi ülésen Zeitler Ádám önkormányzati képviselő érdeklődött, hogy a közvilágítási hálózat rekonstrukciójával kapcsolatban van-e előrelépés, a közvilágítást üzemeltető cég tudott-e valamit javasolni. Szóba került a Korona mögötti sétány nem működő közvilágítása is, amiről már többször írtunk.

Az ülésen elhangzott: tárgyalások kezdődtek, hogy megvizsgálják mik a lehetőségek az egész város hálózatának felújítására. Ott felmerült, hogy milyen másik rendszerre lehetne áttérni, hogyan lehetne nagyobb fényerő és gazdaságos működtetés. Megvizsgálják azt is, a város külső utcáin, hogyan lehetne bővíteni a lámpatesteket. Hamarosan konkrét árajánlat kerülhet az önkormányzat elé.

A Korona mögött sétánynál az NKM végzi a kábelkiépítést, az önkormányzat pedig a földmunkáért felel. A testületi ülésen elmondták, hogy a napokban elkezdik a munkát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá