Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Nem elsősorban gazdasági okai vannak.

A szerdai testületi ülésen elhangzott, hogy értelemszerűen komoly számítások vannak egy áremelés előtt. A Hagymatikum még így is az ország legolcsóbb fürdői közé tartozik, viszont hogy külön jegyes legyen a szauna az éjszakai fürdő alatt, arra a rendszeres vendégektől igény.

Ugyanis, mivel az éjszakai fürdő alatt ingyen lehetett használni a csendes wellnesst, olyanok is bementek, akik nem megfelelő fürdőkultúrát képviselnek, zavarták a pihenőket és egyébként nem vették volna igénybe a szolgáltatást, ha fizetős lenne.

Mint azt január elején megírtuk: az árváltozás miatt a pénteki és szombati éjszakai fürdőzés teljes áron 1.500 forintba kerül, a makói lakosoknak 750 forintba, a makói kistérségi lakosoknak 1.050 forintba.

A szaunajegy teljes áron 1.600 forintba, makóiaknak 800 forintba, térségieknek 1.120 forintba kerül.

A napi felnőtt belépőért 1.550 forintot kell fizetnie a makóiaknak, a térségieknek 2.170 forintot.

A tanuszodai szauna egyébként továbbra is ingyenes maradt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares