Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete rajzpályázatot hirdet óvodások és általános iskolások számára. A pályamunkákon a fiataloknak a saját barátjukat, azaz a házi kedvencüket kell lerajzolni. A szervezet megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy megszólítsa a fiatalokat a felelős állattartás jegyében, éppen ezért hasznos ez a pályázat is, amivel elérhetik a gyerekeket.

Balogh Ernő, az egyesület elnöke elmondta, hogy a fiataloknak a saját barátjukat, azaz a házi kedvencüket vagy kedvenceiket kell lerajzolni. Fontos az érzékenyítés, hiszen így vállnak jó és felelős állattartókká a mai fiatalok és ezt a nagyon fontos dolgot továbbadják majd a saját gyermekeik számára. Hozzátette, a szervezet emellett rendkívül nagy figyelmet fordít az ivartalanításra és a különböző, akár halálos, állatok között terjedő betegségek megismertetésére, annak megelőzésére, figyelemfelhívására.

A pályaműveket az egyesület február 10 és 14-e között várja e-mailben, az elnok@hmvhelyiallatvedok.eu címre, beszkennelve vagy fotózva. Fontos, hogy a rajzon legyen feltüntetve a művet elkészítő fiatal neve, életkora, és a lakóhelye. A beérkezett művekből az egyesület egy nyertest választ ki, amelynek készítőjét meg is ajándékozzák. A nyertest e-mailben értesítik február 17-én. A beérkezett alkotások a szervezet közösségi oldalán is elérhetőek lesznek majd.

Bővebb információt a szervezet weboldalán keresztül kérhetünk, a www.hmvhelyiallatvedok.eu oldalon.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Szóljon hozzá

shares