Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Péntek este a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola tartotta szalagavató bálját.

Kovács Tibor igazgató szerint egy ünnepen más előírások érvényesülnek, mint hétköznap. Kilépünk a napi rutinból, megindult lelkiállapotban mozgunk a báli közegben. Arra figyelmeztetett, a varázslatos milliőn próbáljunk azok maradni, akik egyébként vagyunk.

Köszöntőjében ismerette a bál szereplőit. Vannak az ünnepeltek, a végzősök. Ünnepelni közösségben jó, nem vidám egyedül megélni az ünnepi pillanatokat. Ezért szereplők a szülők is, akik számára nem csak 18 éves bálozók a végzősök, hanem a gyermekük. A pedagógusok is szereplők, akik csak négy évig voltak jelen az életükben, de Kovács Tibor bízik benne, ez maradandó emlék marad számukra. Jelen vannak a féltve őrzött titkokat tudó barátok, barátnők is. Ők minannyian önzetlenül, felelősségteljesen álltak a végzősök mellett.

Az igazgató felhívta rá a figyelmet, hogy már csak néhány hónap van hátra a jugyus évekből. Rendkívül fontos időszak következik, ami döntően meghatározza a fiatalok további sorsát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares