Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Sakk Szombat Gyermek Sakkverseny sorozat első körének záró helyszínét Szentes város biztosította. A hat fordulós versenyben a makói sakk szakosztályt Győri Gábor, Győri Bálint, Kanton Sebestyén Pongrác és Kanton Szilárd Bonifác képviselte – tájékoztatta oldalunkat Horváth Zsolt, a Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályának ügyvezető elnöke. (Kiemelt képen jobb oldalán: Kanton Sebestyén Pongrád és Kanton Szilárd Bonifác.)

Jobbról: Győri Bálint

Öszesen 40 nevező volt és 2×15 percet játszottak. Kiemelendő a Kanton fivérek és Győri Gábor teljesítménye, akik a maximálisan megszerezhető 6 pontból 3 pontot zsebeltek be és a középmezőnyben végeztek, míg Győri Bálint 1,5 pontot szerzett. Köszönet Balássy Gábor és Králik Attila felkészítő edzői tevékenységéért – fogalmazott Horváth Zsolt.

Balról a második: Győri Gábor

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares