Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A makói Fideszt nem zsarolhatják multicégek – ez volt a címe annak a cikknek, ami a fideszes makohirado.hu-n jelent meg Mágori András önkormányzati képviselő (Fidesz) csütörtöki sajtótájékoztatójáról. A cikket estére letörölték, azonban a Délmagyarország mai, nyomtatott számában megjelent a tudósítás. (Kiemelt fotó: Makói Csípős montázs.)

Hogy eltűnt a sajtótájékoztatóról szóló cikk, arra dr. Török Miklós korábbi önkormányzati képviselő, jelenleg megyei közgyűlési képviselő (DK) bejegyzésében figyeltünk fel. Török szerint arról van szó, hogy a kormányhivatal törvényességi felügyeleti jogkörben felfüggesztette a novemberben suttyomban elfogadott, a makói nagy foglalkoztatókat sújtó adóemelésről szóló rendeletet. Ezt kifogásolta Mágori András.

Megpróbáluk megkeresni a Google által eltárolt cikket. A kereső ki is listázta, azonban a tárolt változat nem volt elérhető.

Vélhetően lapzártáig le kellett adni cikket, így a Délmagyarország mai, nyomtatott számában megjelent a sajtótájékoztató anyaga, nem lehetett már kivenni. Ez alapján Mágori András azt kifogásolta, hogy

,,van olyan cég, amelyik törvényességi eljárással igyekszik ellehetetleníteni a legutóbbi adóemelést és a több száz millió forintos központi támogatást több száz dolgozó elbocsátásval hálálja meg.”

Mondta mindezt a Continental makói telephelye előtt…

Forrás: Délmagyarország 2020.02.14-i száma

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares