Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A 11,75 kilométeres szakasz közvetlen kerékpárforgalmi kapcsolatot létesít a Mezőhegyesről épülő kerékpárúttal, összekapcsolja Pitvarost Csanádpalotával, és ezzel csatlakozik a Csanádpalotát Kövegy községgel összekötő már meglévő kerékpárúthoz. Az építés a Csongrád Megyei Önkormányzat Területi Operatív Programos pályázataként valósul meg.

A támogatási döntésről szóló határozatot 2020. január 6-án kapta kézhez a Csongrád Megyei Önkormányzat. A projekt célja Csongrád megye Békés megye közúti határától kerékpárút építése Pitvaros településen keresztül Csanádpalota városig, mintegy 11,75 km hosszban az út mentén – olvasható a megyei közgyűlés előterjesztésében.

A projekt összköltsége: 1.099.676.260 forint, ebből a Csongrád Megyei Önkormányzat költsége 113.940.959 forint. A projekt megvalósítására 18 hónap áll rendelkezésre.

(Fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares