Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Az első osztályú sakk csapatbajnokságban a Paks érkezett Makóra. Sokáig szoros volt, de végül az esélyesebb vendégek győztek. A második számú csapatunk 1 ponttal verte a Gyulát. (A kiemelt képen balról az első: Mihók Olivér nemzetközi nagymester.)

Az 5️. fordulóban hazai pályán az ezüstérmes helyen álló ASE Paks csapatával kerültünk szembe. A mérkőzés első 3 órájában elképesztően kiélezett küzdelemben még 1 ponttal vezettünk, a következő 2 órában viszont egy-két ígéretes állás kicsúszott a kezünkből és ezzel együtt a paksi erőfölény megmutatkozott. A végeredmény 3,5 – 7,5.

A 10 csapatos bajnokságban a 6-9. hely között 26-26 pontos rendkívül izgalmas négyes holtverseny alakult ki, ezen belül a 8. helyen állunk.

Külön gratulálunk győztesünknek Csonka Balázs nemzetközi mesternek, aki szenzációs játékkal kápráztatott el bennünket! Elismerésünk a döntetlenért Juhász Barbarának, Popovic Dusannak, Saric Sinisanak, Tatár Kis Szabolcsnak és Horváth Zsoltnak!

A II. számú csapatunk szintén hazai környezetben a sereghajtó Gyula csapatát fogadta vendégül. A mérkőzés során roppan érdekes küzdelem alakult ki, hiszen a 7 megszerzett döntetlen mellett 3 győzelmet és 2 vereséget könyvelhettünk el, így a 12 táblás küzdelemben 6,5-5,5 arányú győzelmet értünk el.

Jelen pillanatban a 4. helyen tanyázunk. Szorosan tapadunk a 3. helyre, amelytől csak 0,5 pont választ el.

Gratulálunk győzteseinknek, Kecskeméti Árpád FIDE mesternek, Török Csabának és Králik Attilának! Elismerés a döntetlenért Restás Péter FIDE mesternek, Joó Jánosnak, Csikós Mihálynak, Molnár Gábornak, Diamant Tibornak, Kópiás Ferencnek és Kardos Leventének!

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares