Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Időközi országgyűlési képviselő-választást tartanak ma a Fejér megyei 4-es számú választókerületben, Dunaújvárosban és környékén. Oldalunk úgy értesült, hogy a telefonos kampányban Makó fideszes polgármestere, Farkas Éva Erzsébet is részt vesz.

A Fejér megyei 4-es számú (a megye keleti felét lefedő) országgyűlési egyéni választókerületben azért kell időközi választást tartani, mert az itt tavaly áprilisban egyéni mandátumot szerző jobbikos Pintér Tamást októberben Dunaújváros polgármesterévé választották, és – mivel a két tisztség összeférhetetlen – a politikus lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról. Egyéni mandátum esetében pedig új választást kell kiírni, nem lehet a választási listáról pótolni a képviselőket.

A tisztségért hatan indulnak: Árgyelán János (Mi Hazánk), Medveczki Zoltán (Zöldek), Sürü Renáta (független), Kálló Gergely (Jobbik-DK-LMP-MSZP-Momentum-PM), Borbély József (Tempo Párt), Molnár Tibor (független). Utóbbi jelölt a Fidesz támogatásával indul.

A Fidesz telefonos kampányba, mozgósításba kezdett. Úgy értesültünk, hogy a vonal másik végén Farkas Éva Erzsébet, Makó fideszes polgármestere is megszólalt, aki a Fidesz által támogatott Molnár Tibort ajánlja a választók figyelmébe.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares