Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint arról tegnap beszámoltunk: brutális elírás volt a makói adóforintokból fenntartott Makói Hírek c. újságban, szerintük ugyanazok hunytak el, akik házasságot kötöttek. Szerdán közleményt adott ki az önkormányzat, mutatjuk:

,,A Makó Város Önkormányzata által kiadott Makói Hírek információs lap 2020. év február hónap 17. napján megjelent, XXIII. évfolyam 2. számának tördelése és szerkesztése során hibát vétettünk, miszerint a 11. oldalon feltüntetett „Anyakönyvi hírek 5-6. hét” elnevezésű rovatban a házasságot kötött személyek és az elhalálozott személyek neve megegyezik.

 

Az okozott kellemetlenségekért ezúton is szíves elnézésüket kérjük! A hiba a www.mako.hu weboldalon már javításra került, és a következő lapszámban a pontos adatokat is közzé tesszük.

 

Ahogyan a mondás tartja: „Akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni.”. Ezúton szeretnénk tehát gratulálni a házasságot kötött makói polgártársainknak, és hosszú, boldog életet kívánni nekik! A hibáért még egyszer elnézésüket kérjük!”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares