Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ismeretes, Kiszomboron időközi polgármester-választást tartanak Szegvári Ernőné (független) váratlan lemondása miatt. A jelenlegi testület két tagja is közösségi oldalán jelentette be indulási szándékát.

Tájékoztatom a választópolgárokat, hogy független polgármester jelöltként indulni kivánok. Szeretném a falu lakóit újra egységes közösséggé kovácsolni – közölte hétfőn Martonosi Szabolcs.

Hiszem azt, hogy lehetek az a személy, aki a lakosok általi felhatalmazás nyomán továbbra is jó irányvonalakat követ a faluvezetést illetően, és bízom abban, hogy humánumom által közösségünket minél erősebb egységgé kovácsolom, illetve közösen jobbá, szebbé tesszük életünket. Dolgozzunk, létezzünk “Közösen Kiszomborért”! – írta szerdán Szekeres Krisztián.

Az időközi választásig a polgármesteri teendőket Szirbik Imre (Fidesz) látja el. A választás időpontja egyelőre nem ismert.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares