Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Ismét meghirdeti ivartalanítási pályázatát a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. A szervezet az akcióval a szociálisan rászorulókat szeretné támogatni.

Ismét meghirdeti tavaszi ivartalanítási pályázatát a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. Szili Éva elnök elmondta, elsősorban a kisnyugdíjasok és alacsony jövedelmű cicagazdák, valamint nagycsaládosok jelentkezését várják. Összesen 50 cica ivartalanítását tudják támogatni a 2019. évben kapott adó 1% egy részének felhasználásával.

Egy pályázó maximum három macska ivartalanítási támogatását igényelheti. Fontos hangsúlyozni, hogy a nyertes pályázó nem ingyenes ivartalanítást kap, hanem kedvezményesen végzik el állatorvos partnereink a beavatkozást. Most egy nőstény macska ivartalanítása elérheti a 14 000 forintos árat is, de ezt a nyertes pályázó 6000 forint befizetésével tudja most igénybe venni. (A teljes műtéti ár fennmaradó részét az egyesület állja.)

Szili Éva hangsúlyozta, a szociális rászorultságot igazolni szükséges, csatolni kell nyugdíj vagy jövedelemigazolást, illetve a nagycsaládosoknál az aktív gyermekvédelmi támogatás határozatát. Jelentkezni február 29, éjfélig lehet email-ben, a ivartalanitas.cicamentok@gmail.com címen lehet. Hozzátette, a pályázó csatolja a kitöltött jelentkezési lapot és az igazolások másolatát.

Az adatlap letölthető: http://szegedicicamentok.lapunk.hu/

A pozitív elbírálás után az önrészt 5 napon belül az egyesület számlájára be kell fizetni, egyéb esetben a következő pályázó lép a helyébe. A hiányosan kitöltött, vagy hiányos melléklettel beküldött pályázatokat elutasítjuk, hiánypótlásra a beadási határidő végéig van lehetőség.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares