Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

WelcomeBack – szabadfordításban ,,Üdv újra“. Ez a neve annak az együttesnek, amit három makói énekes, Mágori Edó, Janicsek Roland és Solymosi Attila alapított. A csapatnak hamarosan megjelenik az első videóklipje is, terveikről először oldalunknak adott interjújukban beszéltek.

A három fiatal már korábban dolgozott együtt: Attilának és Edónak 3 éve készült közös klipje, Roland pedig együtt lépett fel Attilával. 2019 nyarán merült fel, hogy összeállhatnának hárman, végül decemberben határozták el, hogy belevágnak.

Első szerzeményük a Fog-a-dalom címet viseli. Elsőként a rap-rész készült el a dalszövegből, ezt Attila írta meg, majd Edó a refrént. Ez újdonság volt számára, hiszen most írt először dalszöveget. Megtörtént a felvétel, a mastering a szegedi Miracle Sound stúdióban történt. A videóklip vágás alatt van, ezt Czibolya Kálmán készíti. Terveik szerint március 6-án debütál a klip, előtte egy előzetest is közzétesznek.

Az együttes elnevezése Attilához köthető. Elmondása szerint mindhármukra illik, itt vannak, hogy egy új stílussal visszatérjenek 2020-ban. A műfajukat nem is tudták konkrétan meghatározni, nem stílushoz kötött. Elsősorban latinos hangzású, reggaeton alapú dalokkal rukkolnak majd elő. Edó szerint ,,ultrakönnyű fülbemászó partyzenét” játszanak majd.

A próbáknak egyébként nincs fix napja, ha kell akkor összeülnek. Így történt ez legutóbb is, amikor teázás közben rövid idő alatt megszületett az új dal. Ez felvételre vár, május környékén jelenik meg.

Roland elárulta, hogy hosszú távra terveznek. Hívták már fellépésre őket, ezek szervezés alatt állnak.

Az együttes facebook oldalát itt, a youtube csatornáját itt találhatjuk meg.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares