Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki egyebek mellett szerszámgépeket vitt el több szegedi ingatlanból. Lopás miatt indult ellene eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2020 februárjában összesen hét ingatlanba ment be Szegeden. A 43 éves férfi többek között egy nagy értékű távcsövet, kézi szerszámgépeket, valamint egy légpuskát vitt el, csaknem félmillió forint értékben.

A rendőrök a nyomozás során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásán a gyanúsított részletes beismerő vallomást tett, elmondta azt is, hogy az eltulajdonított tárgyakat eladta. Ellene üzletszerűen elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A férfit a nyomozók őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares