Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A mai testületi ülésen nem fogadták el a város és az önkormányzati cégek költségvetését, egy héttel elnapolták a tárgyalását. Az ülés után Mucsi Tamás ellenzéki önkormányzati képviselő sajtótájékoztatót tartott, ahol kifejtette: ez egy beismerés, hogy a Fidesz rosszul vezeti a várost és átverik a makóiakat.

Másodszorra sem sikerült elfogadni a költségvetést, a válságköltségvetést, a megszorító költségvetést, ami az elmúlt év fideszes garázdálkodásának eredménye. Maga Lázár János is bírálta a költségvetést, olyan javaslatokat tett, hogy az önként vállalt feladatok finanszírozását, – például családtámogatások, idősek utalványa, szemétszállítási díj kedvezmény –, fagyassza be az önkormányzat – fogalmazott Mucsi Tamás.

Az önkormányzati képviselő szerint ez felér egy beismeréssel, mely szerint a Fidesz öt éven keresztül rosszul vezette a várost és átverte az embereket, hamis képet festettek le a választási kampányban a város pénzügyi állapotáról. Szerinte lehet hibáztatni a multicégeket, de az elmúlt öt évben a Fidesz vezette a várost és ,,eddig is tudtunk a Contitech elbocsátásairól.” Amikor ezekre a problémákra felhívta a figyelmet az ellenzék a kampányban, akkor nem gondolták át a fideszesek, hogy valós baj lehet – véli Mucsi.

A költségvetés tárgyalását március 4-re halasztották.

(Fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares