Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A képviselő szerint a makói Fidesz nem befolyásolja a sajtó működését, oldalunk, a Makói Csípős pedig csak Hódmezővásárhellyel foglalkozik ( 😀 😀 😀 ).

Mint arról beszámoltunk, a fideszes makohirado.hu-ról rejtélyesen eltűnt egy sajtótájékoztatóról szóló cikk, melyben Mágori András önkormányzati képviselő a Continental gyára előtt közteherviselés alól kibúvó multikról beszélt.

Erre kérdezett rá Mucsi Tamás ellenzéki képviselő a tegnapi testületi ülésen. Felhívta rá a figyelmet, hogy a multicégeket a kormány jelentős összegekkel támogatja, dühből nekimenni gyáraknak pedig veszélyes a munkahelyekre nézve. Kérdésére a jegyző elmondta, hogy adótitoknak minősül, melyik cégeket érinti az építményadó emelés.

Válaszában Mágori András kifejtette: szerinte nem titok, mindenki tudja, hogy kire vonatkozik az adórendelet. Mivel az adónem cégeket érint, ezért tartotta a sajtótájékoztatót az ipari parkban.

Hogy ez a cikk miért került le, az nem derült ki, viszont kijelentette, hogy ők nem befolyásolják a sajtót, az ellenzék sajtója, a Makói Csípős pedig csak Hódmezővásárhellyel foglalkozik.

Annyira nem foglalkozunk Makóval, hogy a szerdai ülés első részét élőben közvetítettük facebook oldalunkon. A fenti vita 13:20-tól kezdődik:

Egyes nézőink visszajelzése alapján halk a felvétel, így fej-, vagy fülhallgatóval ajánlott megtekinteni.

Makót érintő híreinket egyébként bármikor megtalálhatja itt: http://mcsipos.hu/category/mako/

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares