Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Szombaton tartotta kongresszusát a Mindenki Magyarországa Mozgalom Budapesten.

A rendezvényen elhangzott: 2022 ellenzéki győzelmének feltétele az összefogás és a közös program, a nemzeti minimum megfogalmazása. További feltétel, hogy előválasztást tartsanak az egyéni választókörzetekben, hogy megtalálhassák mindenhol a legjobb jelölteket. Kicsit lassú az ellenzék tanulási folyamata, de az önkormányzati választás megmutatta, hogy működhet az együttműködés. Ha megtörténtik NER leváltása, le kell nyesegetni az alkotmány vadhajtásait, meg kell változtatni a pártfinanszírozás rendszerét, a független intézmények függetlenségét vissza kell adni.

A legnagyobb változtatást viszont a választótörvény igényli, lehetőség szerint vissza kellene állítani a kétfordulós rendszert.

Oktatás, egészségügy, nyugdíjrendszer, államigazgatás – ezeken a területeken alakítanak ki első körben széles körű együttműködést és alkotnak stratégiát a széles körű együttműködés keretében.

A kongresszusról a Magyar Hang beszámolóját itt lehet elolvasni.

(Fotó: Magyar Hang)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares