Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A hatodik fordulóban hazánk ,,number one” csapatához, a 2008-2009-es évad óta zsinórban 11-szeres bajnok Tungsram Aquaprofit NSK I. otthonába látogatott el a DUOCOR-Makói SVSE NB1-es sakk csapata. A második számú együttesünk Szentesen játszott döntetlent.

Az idegenbeli mérkőzésen megszerzett 4 pont több mint meglepetés, amely rendkívül boldoggá tett bennünket. Ráadásul úgy, hogy Kecskeméti Árpád FIDE- és Tatár Kis Szabolcs nemzetközi mesterünk előnyösebb állást rontottak és feladásra kényszerültek – tájékoztatta oldalunkat Horváth Zsolt, a makóiak ügyvezető elnöke.

Gratulálunk Hajnal Zoltán és Szalai Kornél nemzetközi mestereinknek a szenzációs győzelmeikért! Elismerésünk a döntetlenhez Mihók Olivér és Kosic Dragan nemzetközi nagymestereknek, valamint Csonka Balázs nemzetközi-, és Horváth Zsolt FIDE mesternek!

Jelen állás szerint a Nagykanizsa elleni 4-8 arányú mérkőzése után tartjuk a tíz csapatos bajnokság 8. helyezését.

A következő hazai mérkőzés március 8-án lesz a József Attila Városi Könyvtárban 10 órai kezdettel, a Maróczy SE szegedi csapat ellen.

Második számú csapatunk a Szenteshez látogatott. Az eredmény szoros csatában 6:6. Gratulálunk Csikós Mihálynak és az ifjúsági Kardos Levente játékosainknak a győzelemért.

Döntetlen:

  • Restás Péter FIDE mester
  • Ifj. Balázs Tibor
  • Martonosi Ádám
  • Molnár Gábor
  • Diamant Tibor
  • Balássy Gábor
  • Kópiás Ferenc
  • Gálfi Levente

A hatodik forduló után tartjuk a 4. pozíciót. Bízunk abban, hogy a bajnokság végére sikerül felállni a dogobó harmadik fokára – közölte Horváth Zsolt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares