Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Beszámoltunk róla: a megyei közgyűlés fideszes alelnöke, az Ádók János vezette Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület megint óriásplakátokkal rakta tele Hódmezővásárhelyt. Dr. Berényi Károly alpolgármester (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért) legújabb bejegyzésében felhívja rá a figyelmet, hogy nincs választási kampány és magyarázatot kér az óriásplakátokra.

Az alpolgármester felháborítónak tartja ,,a magukat a nép-nemzeti, polgári oldal prominens képviselőinek tartó vazallusok” elfogadhatatlan megnyilvánulását, szerinte ,,nevetséges, amit csinálnak“, de ,,sajnos azon a határon már túllépett tevékenységük, ami csak megmosolyogtató lenne.” Továbbá kikéri azt a minősítést is, hogy ,,a jelenlegi bal-liberális kommunista tempójú városvezetés lassan kiüríti a város kasszáját, és hogy a városban ma kizárólag a gyűlölet politikája és az uszítás az úr”.

Hát ki is gyűlölködik? Jelenleg nincs választási kampány! Én megértem, hogy iszonyú bántó a vereség a nép-nemzeti oldalon […], de ki beszél itt uszításról? Ki az, aki továbbra sem akar békét Vásárhelyen? Magyarázatot kérünk az ismét megjelent óriásplakátokra! Mi az üzenete? Totális háború?

– fogalmazott Berényi. Hozzátette:

az óriásplakátok nem csak rondák, rontják a városképet, de rendkívül primitív mondanivalójúak. Ilyen színvonalat feltételeznek a vásárhelyi lakosok részéről? Én az összes vásárhelyi polgártársam nevében kérem ki ezt a plakátosdit.”

Bízik benne, hogy lesz lehetőség egy olyan rendeletet hozni, ami tiltja majd a politikai tartalmú, emberek, vagy embercsoportok lejáratására alkalmas köztéri plakátok kihelyezését, legalább a választások előtti, egy hónapi időszakig.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares