Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Szexista beszólással oktatta ki a jegyzőt Szarvas fideszes polgármestere a képviselőtestületi-ülésen. Az Ellenvélemény Szarvas nevű Facebook-oldalon közölt videórészlet szerint a mikrofonhasználat, és a hangerő témáján húzta fel magát Babák Mihály.

“Maga engem nem hall?! Hát, ne haragudjon meg, de nem rakom a számba. Ez nőnek jobban áll, mint nekem, úgyhogy nem csinálom,”

– vágta oda.

Saját frappánsnak hitt poénja annyira bejött a polgármesternek, hogy elsütötte még egyszer:

“azt maga csinálja, az nem az én asztalom.”

Aztán még adott egy jó tanácsot a nőnek, aki nem hallja őt jól: „Erzsike, akkor lehet fülorvoshoz kell menni, nem tudom.” Ezen is jót mulatott több képviselővel együtt.

Babák: Elnézést, kutya bunkó voltam

“Elnézést kérek, kutya bunkó voltam, akik ismernek tudják, hogy nem ilyen a modorom.”

– ezt nyilatkozta az ATV-nek a polgármester. Azt mondta, hogy bár ott a helyszínen nem sérelmezték a beszólását, az “nagyon ostoba” volt a részéről.

Babák a csatornának azt is mondta, hogy a beszólása előtt úgy hallotta, mint a képviselőnő azt mondta volna, hogy tegye közelebb a mikrofont, és ha másként nem megy a hangosítás, azt tegye a szájához vagy a szájába.

Ez azonban nem hallható az ülés közzétett hangfelvételén, amit a polgármester is elismert. Babák állítása szerint az omonózus utáni napon mikrofonokat szereztek be, hogy ezentúl mindent jól halljanak az üléséken résztvevő képviselők.

Babák végül szt mondta, hogy szokott ugyan viccelődni, de ez nem az ő stílusa, mindenkitől elnézést kér, akit megbántott az ostoba megjegyzésével.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares