Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Megírtuk: a testületi többség úgy fogadta el a város költségvetését a szerdai rendkívüli ülésen, hogy az önként vállalt feladatok kifizetését felfüggesztik szeptember 30-ig, illetve ha a bevételek ténylegesen megérkeztek az önkormányzat számlájára. Mutatjuk tételesen, ez milyen területeket érint.

Felfüggesztik a kifizetését többek között az újszülöttek támogatásának, a lakhatási támogatásnak, az időskorúak juttatásának, a Hagymafesztiválnak, az adventnek, a Kiskaska piacnak, a képviselői alapoknak, a művészeti csoportoknak, sportszervezeteknek, egyesületeknek, a Makói Művésztelepnek, egyházak, nyugdíjasklubok támogatásának, beiskolázási támogatásnak, járdaprogramnak, kamerarendszer felújításának.

A következő táblázatban ezeket láthatjuk:

Készül egy költségvetési rendeletmódosítás, aminek tervezési sorain egy csökkentett összeg szerepel. Az újszülöttek támogatására 30 millió helyett 20 millió, Hagymafesztiválra 20 millió helyett 5 millió, beiskolázási támogatásra 16 millió helyett 8 millió forint jut. Ezeket itt mutatjuk:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares