Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Azt szerette volna megtudni, hogy miért kérték arra az egyik koronavírusos beteget, hogy ne szóljon a tesztjéről a kórteremben fekvőknek. Nem tudta meg.

“Miután az egyik beteggel közölték, hogy pozitív lett a tesztje, a László kórházban kérték, hogy a szobatársainak ne mondjon semmit, mert nincs kapacitás az elkülönítésre, és együtt vannak negatívan teszteltek köhögő lázas betegekkel”

– kérdezte volna a kolléga az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőjétől, ám mielőtt befejezhette volna a mondatot, kicsavarták a kezéből a mikrofont.

A nálunk szerencsésebb fejlődésű afrikai, esetleg ázsiai fejlett demokráciákban megszokott közjáték után Lakatos Tibor a feltett kérdésre inkább nem reagált.

,,Hadd kérjem meg önöket, hogy időtartamban korlátozzuk, ahogyan elnézem, mindenkinek kérdése van hozzánk és mindkettőnknek van más dolga is”

– mondta Lakatos, akinek egyébként ezen feladatok egyike például az

úgynevezett tájékoztatás.

Ez pedig időként nagyon hosszú és kényelmetlen is lehet. Mint például a fenti kérdés.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares