Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Már több százezren látták Kovács András Péter humorista YouTube-on megosztott videóját, amiben az otthon maradásról rappel a koronavírus-karantén idején.

A Maradok. Itthon zenés „karanténsláger” alatt a humorista azt írta, hogy nem pánikol, de nem is könnyelműsködik, csak teszi, amit a józan ész diktál: marad otthon, és nem maga miatt.

Kovács András Péter az M1 keddi műsorában elmondta, szerinte jelen helyzetben óriási a felelőssége a sztároknak. Hozzátette, habár bezártak a színházak, úgy érzi fontos, hogy hasznos tagja legyen a társadalomnak, ezért is írta meg a rapszövegét.

Elárulta, a dal hétfőn körülbelül öt óra alatt született meg. Ismerősei közösségi oldalaikon arról írtak, felelős állampolgárként otthon maradnak. Ezeket olvasva jött az ötlet, hogy rapben fejezi ki ugyanezen szándékát.

„A videó előtt hirdetés megy. A cél az, hogy a vírus miatt született videók bevételéből kibérelhessek egy pár ezer fős helyet, ahova elhívom majd azokat az egészségügyi dolgozókat, akik a következő hónapokat a frontvonalban harcolják végig. És akkor majd nevetünk nagyokat. Egészen más dolgokon, mint ez a vírus. Szokásos, hétköznapi baromságokon”

– fogalmazott.

(hirado.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares