Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A koronavírus-járvány miatt megnövekedett a makói gyógyszertárak forgalma. Önkormányzatunk ezért úgy döntött, hogy a láthatóan hosszabb idejű sorban állás közbeni esetleges rosszullétek miatt a patikák elé padokat helyez ki – közölte Farkas Éva Erzsébet.

A polgármester felhívja rá a figyelmet, hogy a fertőzésveszély csökkentése érdekében tartsák meg egymástól a megfelelő távolságot a padokon is. Mindemellett kérik, hogy nehezebben mozgó polgártársainkat, a várandós nőket, illetve az idősebbeket engedjék előre mindazok, akiknek egészségi állapota és kora ezt lehetővé teszi.

Fontosnak tartjuk viszont kihangsúlyozni azt a korábbi kérésünket is, hogy a szépkorúak lehetőleg ne hagyják el otthonaikat, hiszen a járvány rájuk nézve a legveszélyesebb. Inkább forduljanak segítségért fiatalabb hozzátartozóikhoz és ismerőseikhez.

– írta Farkas Éva.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares