Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kübekháza polgármestere közösségi oldalán felhívja rá a figyelmet: hiába fogalmazzák meg szakmai szervezetek és orvosok sorra, hogy semmit nem várva, azonnal kijárási tilalmat kellene elrendelni, kormányunk úgy tesz, mintha nem is hallaná ezeket a jajkiáltásokat.

Dr. Molnár Róbert szerint ,,még ebben a nyomorult helyzetben is a gőg, az ego, a politikai hozadékszámítás és a haszonszerzés a fontos.” Ugyanakkor úgy véli, ,,a kijárási tilalmat el fogja Miniszterelnökünk rendelni, de majd a jövő heti dictatori (római jogi meghatározás!) felhatalmazását követően, hogy lássa meg a nép: milyen nagy, remek, határozott és kemény vezérünk is Ő.
Csak az a baj, hogy a Koronavírus nem vár a koronázással!”

Szemmel láthatóan, mint nagy ellenség, napról napra egyre nagyobb területeket von fennhatósága alá. Megállíthatatlanul terjeszkedik, fertőz és öl! Szóval értem én, hogy a Nagy Ego megköveteli a kínálkozó Nagy Helyzetekben való Nagy Döntéseket, de mi lenne, ha most az egyszer az emberi életek fontosabbak lennének a pártakaratnál, a marketingnél, az időzítésnél, az egonál és a hatalom minden mániájánál.

– jelentette ki Kübekháza polgármestere.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares