Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 21 éves férfival szemben, aki készpénzt és alkoholos italokat vitt el két vendéglátóhelyről Csanádpalotán. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a helybeli elkövető 2019. november 26-án hajnalban bemászott egy presszó udvarára Csanádpalotán. Az ott lévő raktár ajtaját befeszítette, majd onnan két üveg szeszes itallal és több tízezer forinttal távozott. Két órával később egy étterembe is bement és a pult alatt lévő fiókból csaknem húszezer forintot vett ki. A nyomozók az adatgyűjtés során néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit a járőrök elfogtak és a Makói Rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásán a férfi elismerte a cselekmény elkövetését, vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették és az illetékes bíróság 2019. november 29-én elrendelte letartóztatását.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares