Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a helybeli nővel szemben, aki elvette egy idős asszony pénztárcáját a városban. A rendőrök a gyanúsítottat rövid időn belül elfogták.

A megalapozott gyanú szerint az elkövető 2020. január 9-én délelőtt, egy belvárosi élelmiszerbolt előtt lépett oda az idős sértetthez, aki éppen lehajolt és a kerékpárján lévő zárat nyitotta ki. Ezt kihasználva a gyanúsított a bicikli kosarából kivette az asszony pénztárcáját, amiben készpénz, bankkártya, illetve személyes okmányok voltak. A feltételezett elkövető ezután elfutott.

A rendőrök az adatgyűjtés során néhány órán belül megállapították az elkövető kilétét, akit elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A 35 éves nő ellen kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd a Szegedi Járásbíróság 2020. január 10-én elrendelte letartóztatását.

A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

(police.hu, fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá