Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A liciteket privát üzenetben kell megküldeni Halász Tamás szerkesztőnek 2020. április 5. 12.00 óráig. A befolyt összeg a makói kórházhoz kerül.

Jótékonysági árverésre ajánlom a Makó anno könyvsorozat összes részének (6 kötet), valamint Ménesi Gábor „Gyime” barátomnak köszönhetően a Makó sportja képekben könyvnek a kéziratát. A kéziratok dedikált, A/4-es méretű színes nyomatok lefűzve. Némelyik tartalmaz kézzel bejegyzett korrektori javításokat, valamint általam bejegyzett utolsó módosításokat a nyomdába kerülés előtt

– szól a szerkesztő felhívása.

Az árverésen befolyt összeget teljes egészében a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Makói Kórház és Rendelőintézet részére ajánlom fel. Kérek minden érdeklődőt, hogy ebben a nehéz járványügyi helyzetben támogassuk a makói egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját. Bízom benne, hogy ezzel a kis segítséggel is hozzá tudunk járulni munkájuk könnyebbé és biztonságosabbá tételéhez. A befolyt összeget természetesen a győztes licitálók megnevezésével fogom átadni a kórház igazgatójának – írja.

A liciteket privát üzenetben küldjék meg részére az alábbiak szerint:

A kötet sorszáma (bal felső sarokban lévő piros szám), a licit összege és a felajánló neve. Az induló licit kötetenként 15.000 Ft, a licitlépcső 1.000 Ft.

Zárás: 2020. április 05-e 12.00 óra.

(Kiemelt fotó: archív/2018)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares