Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

,,Közfoglalkoztatottak dolgoznak munkaidőben Csanádpalotán a polgármesterhez köthető magántanyán. A tét nem kicsi, ez akár hivatallal való visszaélés bűncselekménye is lehet”írta tegnap a magát független közéleti hírportálnak tartó, de fideszes csócsőként működő makohirado.hu. A csanádpalotai önkormányzat közlése szerint az oldalnak sikerült reklámoznia a közfoglalkoztatásban nyújtott szolgáltatásokat, amiket eddig is minden lakos igénybe vehetett.

A lap a következőket írta:

Most itt az újabb botrány, nem is kicsi! A napokban szerkesztőségünkhöz érkezett információk és egy képsorozat, amelyen az látszik, hogy több férfi egy Csanádpalota külterületén lévő tanyán dolgozik. Ez még nem is lenne annyira meglepő, ám információink szerint vannak köztük közfoglalkoztatottak is, a képek pedig napközben, a munkaidőben készültek.

Kiderítették, hogy az ingatlan Dr. Debreczeni István polgármester szüleinek a nevén van.

A fideszes ,,hírportál” annyira utánajárt a történetnek, hogy Csanádpalota honlapjának kezdőoldalán megtalálható a közfoglalkoztatásban előállított termékek, szolgáltatások díja.

A menüpontra rákattintva kiderül, hogy például a fűnyírás 1.800 forint óránként, a bozótirtás 20 Ft/m², a sövényvágás 6.200 forint óránként.

Csanádpalota Város Önkormányzata ismét köszönettel tartozik a Makó Híradónak. Ezúttal a közfoglalkoztatásban nyújtott szolgáltatásokat segítették reklámozni. A települési honlapon feltüntetett árak mellett ezek a szolgáltatások minden lakos számára igénybe vehetőek voltak eddig is, és továbbra is változatlanul azok lesznek. A jelenlegi helyzetben az ilyen feladatok elvégzése különösen fontos, nem beszélve arról, hogy a szolgáltatás bevételt is generál az önkormányzatnak, emiatt köszönjük az ingyen reklámot.

közölte hivatalos oldalán a csanádpalotai önkormányzat.

(Fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares