Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az algyői Fidesz egykori frakcióvezetője által működtetett promenad.hu szerint megvannak az első fertőzöttek Vásárhelyen.  Nem fogják elhinni, de a fideszes sajtótermék szerint természetesen a fertőzések oka a hódmezővásárhelyi városvezetés, akik nem hoztak szigorúbb döntéseket a húsvéti időszakra. Tegnap óta ezt az információt senki nem erősítette meg.

A kórház múlt héten hozott létre egy weboldalt, hogy ott mindig friss információkat tegyenek közzé, de a két fertőzöttről hétfő délig nem került fel semmi.

,,A járvánnyal kapcsolatos folyamatos tájékoztatás, és az aktuális információk minél könnyebb átadása érdekében elkészítettük a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ rendkívüli helyzetekre szolgáló új weboldalát. Oldalunkon minden friss információt, lakossági tájékoztatást, gyakran ismételt kérdést igyekszünk részletesen megoasztani Önökkel! Friss információink és aktuális elérhetőségeink folyamatosan kerülnek fel az oldalra az Önök érdekében.”

– írja a honlapon Dr. Kallai Árpád főigazgató.

A hódmezővásárhelyi operatív stáb sajtótájékoztatót tart ma, azaz április 14-én, 13 órakor.

(Fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares