Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szegedi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki feltört több személyautót a Tisza-parti városban. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2020. április 14-én éjszaka figyelt fel öt személygépkocsira, amelyek egy belvárosi ingatlan előtt parkoltak. Miután meggyőződött arról, hogy senki sem látja, betörte a járművek ablakait és átkutatta azokat. Egy rádiós magnót, valamint több akkumulátort szerelt ki az autókból, majd távozott.

A nyomozók az adatgyűjtés során 24 órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. A 23 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares