Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete elfogultsággal vádolja a Vásárhelyi TV-t, erre bejelentették, hogy bojkottálják a csatornát. A hétfői vitaműsorban részt vevő fideszes Cseri Tamás erre azt közölte, hogy akkor ő lemond a frakcióvezetői posztjáról, a lapszerkesztésről és visszavonul netes felületéről is.

,,A kiegyensúlyozott tájékoztatás hiánya, az elfogultság és az egyoldalú szakmai hozzáállás miatt képviselőink a jövőben tartózkodni fognak a helyi televízió műsorainak látogatásától és nyilatkozni sem fognak annak”

– közölte a Fidesz helyi szervezete, aminek előzménye, hogy a polgármester és frakcióvezetőjük vitaműsorban szerepelt.

A bojkottal kapcsolatban azonban Cseri Tamás, a Fidesz frakcióvezetője mást gondol.

Úgy érzem, így ezek után képtelen vagyok frakciónk álláspontját hitelesen képviselni. Miként is adhatnék rendszeresen interjúkat, írhatnám politikai szösszeneteimet, szerkeszthetnék politikai lapot, ha közben szaladgálok egyes médiumok kérdései elől? Hogy is vállalhatnék politikai csörtéket a polgármesterrel, ha ezeket nem vállalnám vele szemtől-szemben is bárhol?

[…]

A politikai gyávaság vádját képtelen vagyok emberileg megemészteni. Márpedig a hétfői polgármesteri vita után a mai Fidesz közleménynek más interpretációja úgysem lesz, ha megszakadok a magyarázkodásba akkor sem.

– fogalmazott Facebook oldalán Cseri.

Ezzel lemondott a frakcióvezetésről, pártjuk helyi újságának szerkesztéséről, valamint saját online felületéről is visszavonul. Ugyanakkor képviselői mandátumát megtartja, a frakciónak és a Fidesznek a tagja marad.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares