Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint azt megírtuk, dr. Buzás Péter lemondása után Molnár László került be a Csongrád Megyei Közgyűlésbe. Az MSZP-s politikusok exkluzív interjút adtak a Csípősnek. A Makót 20 évig vezető polgármestert megkérdeztük arról is, hogy a közéletből ezáltal teljesen kiszállt-e, vagy hogyan képzeli el a jövőt.

Dr. Buzás Péter szerint a folyamatokra való rálátása egy polgármesternek 100%, egy megyei közgyűlési tagnak ennek köbgyöke. Ezért úgy éli meg, hogy számára a folyamatra való rálátás lehetősége, ha úgy tetszik, a közéletben való aktív részvétele az akkor fejeződött be, amikor a polgármestersége befejeződött.

– A mostani lépést követően nem érzek nagy változást, mert az MSZP helyi szervezetének elnökségében tagként benne maradok. Ahogy Molnár László azt mondta, ha valaki hozzám fordul és ezután beszélünk, ez igaz, mert MSZP elnökségi tag maradok, ennek így nincs vége. De, ami aktív közreműködést jelentett, annak akkor lett vége, amikor Makó úgy döntött, hogy ne én legyek a polgármester – fogalmazott a város korábbi vezetője.

(Kiemelt fotó: archív/2018.)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares