Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az elmúlt három, négy napban több száz levelet és üzenetet kaptunk tőletek, hogy az kizárt, hogy az idei év Deja Vu Fesztivál nélkül teljen el. Megígértük ha lehet akkor összehozzuk, de őszintén bevalljuk nektek az április 30-i Kormányinfot követően majdnem minden reményünk elszálllt, de örömmel jelenthetjük be, hogy nem volt hiábavaló az elmúlt fél év megfeszített munkája a csaptunknak és az idei rövidített fesztiválszezont is a Deja Vu Fesztivál nyitja Dél-Magyarországon! – tájékoztatta oldalunkat Kovács Ádám, fesztiváligazgató.

Az új időpont 2020. augusztus 20-21-22-e, erre a dátumra érvényesek az eddig megváltott jegyek, a helyszín mint már megszokott extrém helyzetekben mindig, idén is a Postás Sportpálya lesz. Annyit ígérhetünk, hogy a tavalyi évhez képest lesznek újítások (Pl: sokkal több wc) és számtalan meglepetéssel is készülünk nektek. Részletes információk és program néhány napon belül a Deja Vu Fesztivál Hivatalos facebook oldalán – közölték.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares