Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Csongrád megyében igazán különleges volt a hétfői szűrés, a szakemberek teszteltek egy 99 éves dédnagymamát is, aki azt mondta: fel sem merült benne, hogy ne vegyen részt az egyébként önkéntes teszten, hiszen ezzel segíteni tud másokon. Az M1 Híradónak arról is beszélt, hogy a járványhelyzetben az a legnehezebb számára, hogy nem ölelheti magához a családtagjait.

A Hódmezővásárhelyen élő Török Vilmosné minden bizonnyal az egyik legidősebb az országban, akit véletlenszerűen kiválasztottak az országos koronavírustesztre.

„Nekem már nem tud újat mutatni az élet, mert mindenen átestem, de ilyenen nem”

– mondta a 99 éves dédnagymama. Számára nem volt kérdés, hogy részt vesz az önkéntes szűrésen, azt mondja, ő azt tanulta, ha ilyenre hívják, akkor menni kell, főleg, ha ezzel még segíthet is másokon.

Török Vilmosné egyedül él, most is csak a járvány idejére költözött lányához, Szegedre.

(hirado.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares