Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 37 éves férfi, Kovács János megtalálásában.

A Makói Rendőrkapitányság 06040-157/145/2020. Kör. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 37 éves Kovács János eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi 2020. május 7-én délután makói tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Kovács János körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú. Arca kerek, haja rövid, fekete. Eltűnésekor sötét melegítőnadrágot, világos rövid ujjú pólót és cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares